Skalfasader & tandblekning

Skalfasader & Tandbelkning


Att ha ett fint gnistrande vitt leende höjer inte bara ditt eget självförtroendet utan gör ditt intryck på dina medmänniskor i olika sociala och professionella situationer mycket bättre. Därför strävar många efter att just få det där lilla extra fina leendet som kan charma och förtrolla.


Vi på Gnosjö Tandvård använder oss av två metoder för att hjälpa våra patienter att nå dit.


1.Tandblekning:


Myten om att inte kunna bleka sina tänder utan att skada dessa är just bara en myt. Med nya och skonsamma medel kan tänder blekas utan nämnvärt påverkan på dina tänders hälsa i övrigt. Med det sagt passar inte blekning alla sorters tänder och därför görs först en utvärdering av om behandlingen är lämplig för dig och en behandling föregås alltid av professionell rengöring av munnen på tandsten.


Med hjälp av individuellt utformade blekskenor bleks dina tänder skonsamt tills du blir nöjd med färgen. Skenorna behåller du sen och kan underhållsbleka dina tänder någon gång vart annat år för att bibehålla gnister och lyster!


2. Skalfsader


Ibland kanske inte blekning räcker till av olika anledningar. Framtänder med små gluggar som man är missnöjd med eller framtänder med massa olika lagningar kan till exempel lämpa sig bättre för behandling med skalfasader.


Skalfasader kan beskrivas som lövtunna (0,5mm) skal som högteknologiskt framställs hos en tekniker i porslin och som sedan sätts fast permanent på dina befintliga tänder. Vilken färg och vilken form dessa ska ha bestämmer Du och Din behandlare tillsammans. Resultatet blir ett oslagbart leende. Klicka här för att se exempel på resultat efter behandling med skalfasader.


Att säga vad sådanna behandlingar kostar är svårt utan att ha träffat dig och utan att veta vad din målsättning och dina önskemål är. Därför rekommenderar vi vår kostnadsfria konsultation där vi tillsammans kan skräddarsy rätt behandling för just dig. Sedan får du ett kostnadsförslag att baser ditt beslut på. Och kom ihåg att vi alltid kan hjälpa dig med finansieringen.

Adress: Järnvägsgatan 8, Gnosjö

Telefon: 0370-916 79